Digitalno programersko podjetje

Kdo smo?

Progmbh smo ekipa strokovnjakov na področju digitalnih rešitev, ki že 15 let s strastjo in izjemnim znanjem poskrbimo za uresničitev poslovnih sanj naših strank.

Inovacije in napredne tehnološke rešitve so stalnica podjetja, ki je poskrbelo za prehod v digitalno poslovanje številnih vodilnih podjetij JV Evrope. V vseh letih nabranih referenc in izkušenj na trgu ustvarjamo razlike in hkrati premagujemo vsakršne tehnološke izzive, ter z zanosom krojimo uspehe vsaki stranki posebej. S kreiranjem trendov v digitalnem prostoru in pozicioniranjem strank na globalne trge z digitalnimi sistemi, smo uspešno realizirali že več kot 400 projektov doma in v tujini.

PROGMBH danes

Ustanovitelji mlade, a izjemno perspektivne ekipe, se po uspehih svojega dela nismo prepustili počitku. Z združitvijo vseh izkušenj, dogodkov, težav, predvsem pa znanj preteklih projektov razvijamo sodobne rešitve, ki utirajo pot v prihodnost podjetjem v različnih panogah in industrijah. V vseh letih smo se namreč naučili pomembne lekcije; da majhni podjetniki ne morejo postati in ostati uspešni, če nimajo na voljo orodja, ki jim omogoča prezenco na digitalnem trgu ob vseh velikih konkurentih.

Podjetje PROGMBH skrbi za celotni razvoj spletne platforme DG1, ki na enem mestu združuje najpomembnejša spletna orodja, s katerimi ima uporabnik nadzor nad svojimi prodajnimi aktivnostmi in komunikacijo s strankami.

Drugi o nas

Vas zanima več?

Kontaktirajte nas
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni